суботу, 19 жовтня 2013 р.

Спільне засідання клубу "Forbes VO" та читального залу Великоолександрівської РБ

        18 жовтня наш клуб разом з працівниками читального залу  прийняв участь у відкритому діалозі, який пройшов в рамках Європейського тижня місцевої демократії . До діалогу запросили  представників керівництва району та селища: Гаран Г.І., Єрмоченко Л.А., Рижньов С.І., Терлецький Ю.С.
         Завідуюча краєзнавчим музеєм, учитель історії та права Ганна Іванівна Гаран познайомила нас з історією запровадження тижня  європейського самоврядування.
         Секретарь Великоолександрівської селищної ради Лариса Анатоліївна Єрмоченко розповіла про структуру селищної Ради, поділилася надбаннями та  планами роботи на майбутнє.
         Вислухали Сергія Ілліча Рижньова, першого заступника РДА. Учні були приємно вражені, що в рамках співпраці нашого району з Українським фондом соціальних інвестицій (ІІ етап) впровадження сонячних батарей у смт Велика Олександрівка та смт Біла Кринмця.
         Відповідь на питання "Чи готові ми влитися в євроспільноту?" дав Юрій Сергійович Терлецький. Дізнавшись, що Юрій Сергійович двічі був у складі делегації по вивченню європейської моделі самоврядування в Польщі, члени клубу активно включились в діалог. Їх цікавили такі питання: підприємницька діяльність, банківські  кредити, життєвий рівень поляків, освіта в Польщі, в порівнянні з українською.
         Ірина Борисівна Мацак, працівник читального залу, познайомила дітей з умовами вступу та навчання у вишах Польщі для українських випускників.
        Не дивлячись на похмурий день і  мряку, ми вийшли із засідання з піднесеним настроєм і позитивними емоціями.
Поважні гості

Виступ Терлецького Юрія Сергійовича


Слухаємо цікаву інформацію
Фото на згадку з учасниками діалогу

3 коментарі:


  1. Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....

    ВідповістиВидалити
  2. СВИДЕТЕЛЬСТВО О ПОЛУЧЕНИИ КРЕДИТА НА 300000 долларов США ОТ ФИНАНСОВОЙ КОМПАНИИ НА ПОСЛЕДНЕЙ НЕДЕЛЕ Электронное письмо для немедленного ответа: drbenjaminfinance@gmail.com

    Нужна ли вам ссуда для открытия бизнеса или выплаты долгов? {Доктор Бенджамин Скарлет Оуэн} также может помочь вам с законным предложением о ссуде. Он также помог некоторым другим моим коллегам с ссудой. Получите свою пустую банкоматную карту или КРЕДИТНУЮ КАРТУ, которая работает во всех банкоматах по всему миру, с помощью BENJAMIN LOAN FINANCE. С помощью BENJAMIN LOAN FINANCE карты банкоматов можно использовать для снятия в банкоматах или свайпом, в магазинах и точках продаж. они раздают эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Если вам нужна ссуда без затрат / стресса, он станет подходящим кредитором, чтобы избавиться от ваших финансовых проблем и кризиса сегодня. BENJAMIN LOAN FINANCE хранит всю информацию о том, как быстро и безболезненно получить деньги через WhatsApp +19292227023 Электронная почта drbenjaminfinance@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  3. ми хочемо подякувати виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. професіоналізм та знання кредитної компанії пана Педро вражали та цінували. пан Педро є надійним кредитним спеціалістом. У минулому ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним та виснажливим. г-н Педро зробив усе більше, щоб гарантувати, що всі наші потреби були задоволені та що все було вирішено ретельно та ефективно. ми рекомендуємо і будемо продовжувати рекомендувати його в майбутньому.” Контактна електронна адреса містера Педро: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити