пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Всесвітній тиждень підприємництва

   На момент створення шкільного клубу підприємництва ми й не здогадувалися скільки уваги приділяється розвитку підприємництва. Наприклад, цей поточний  тиждень (18-24 листопада 2013 року) є Всесвітнім тижнем підприємництва.

Ми  не могли пройти осторонь цієї події. Так, серед запланованих заходів  відбулась зустріч  з представниками місцевих підприємців. Жарков Олександр Вікторович розповів учням про особливості підприємницької діяльності в Україні та порівняв з такими європейськими державами, як Німеччина та Польща.  Ознайомив присутніх про різні види конкуренції та ризики підприємницької діяльності. Людмила Іванівна Жаркова, яка є підприємцем з 1998 року, розповіла про свій шлях у цій справі. Порадила дітям правильно вибрати професію, враховуючи свої здібності та вміння. Побажала майбутнім бізнесменам удосконалення законодавства підприємницької діяльності.  
Розповідь Олександра Вікторовича про підриємництво
Учні уважно слухать і задають запитання


Людмила Іванівна наводить приклади з життя

Підприємець повинен бути готовий до роботи 24 години на добу, його так само як і «вовка ноги годують». Ось ми і вирішили перевірити, як наші учні відносяться до праці. Провели тест «Конячка».(див. Навчальні матеріали)
Домальовуємо силует "конячки", щоб їй було комфортно

Ці "конячки" підтверджують, що ми працьовиті, відповдальні та творчі


 На цьому тижні завершили оформлення куточка нашого шкільного клубу. Тепер всі учні нашої школи мають змогу знайомитися з роботою клубу не тільки на блозі, а й на стенді.

Закінчуємо оформлення

Можна вже прикріпити
Тепер всі мають можливість знайомитись з роботою клубу

Ведемо кропітку підготовку до презентації нашого ШКП «Forbes VO»  та власного бізнес-плану громаді Великої Олександрівки. 
Маша демонструє своє бачення за допомогою графіка

Працюємо над проектом

Немає коментарів:

Дописати коментар